vrijdag 27 augustus 2010

Nieuwe contacten

De voorbije weken en maanden heb ik de eer gehad verschillende andere personen te mogen ontmoeten die ook actief zijn inzake deze problematiek.

Zo is er het antipestteam in Belgiƫ met een afdeling speciaal gericht op pesterijen op school het APT - jongeren. Zij trachten informatie te verspreiden over het fenomeen en antwoorden te bieden aan vragen van slachtoffers.

Website: http://www.antipestteam.be/ en http://aptjongeren.wordpress.com/
Facebook pagina: http://www.facebook.com/apt.jongeren

Een ander contact had ik met het pestforum. Dit forum waar ikzelf ook tracht mijn bijdrage te leveren is het meest uitgebreide en actieve forum met betrekking tot pesterijen op school en het werk. Vele mensen zijn daar BIJZONDER actief mee bezig om ondersteuning te geven. Je kan er terecht met AL je vragen en een antwoord is vast gegarandeerd.

Website: www.pestforum.nl

Tot slot vermeld ik nog een bijzonder aangename ontmoeting met Alice Karen. Zij is nog studente maar desondanks zet zij zich in tegen dit onrecht en verdiept zich aanzienlijk in de materie. Zij heeft een uiterst interessante blog ontwikkeld en haar persoonlijke weblog zal je zeker ook kunnen inspireren.  Alice Karen heeft een vlotte en scherpe pen! Enjoy!

Moblog: http://moblogweb.wordpress.com
Persoonlijke blog: http://alicekaren.wordpress.com/

Sigm4